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portada My First Popsicle: An Anthology of Food and Feelings (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Ilustrado por
Editorial
Año
2022
Idioma
Inglés
N° páginas
304
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
20.5 x 16.0 x 2.7 cm
Peso
0.44 kg.
ISBN13
9780143137290

My First Popsicle: An Anthology of Food and Feelings (en Inglés)

Zosia Mamet (Ilustrado por) · Penguin Books · Tapa Dura

My First Popsicle: An Anthology of Food and Feelings (en Inglés) - Mamet, Zosia

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "My First Popsicle: An Anthology of Food and Feelings (en Inglés)"

A warm and relateable collection of essays exploring the memories we associate with different meals in our lives, from a spectrum of talented creators What is your most poignant memory surrounding food? Of all the essentials for survival: oxygen, water, sleep, and food, only food is a vast treasure trove of memory and of sensory experience. Food is a portal to culture, to times past, to disgust, to comfort, to love: no matter one's feelings about a particular dish, they are hardly ever neutral. In MY FIRST POPSICLE, Zosia Mamet has curated some of the most prominent voices in art and culture to tackle the topic of food in its elegance, its profundity, and its incidental charm. With contributions from Stephanie Danler on vinaigrette and starting over, Anita Lo on the cultural responsibility of dumplings, Tony Hale on his obsession with desserts at chain restaurants, Patti LuPone on childhood memories of seeking out shellfish, Gabourey Sidibe on her connections with her father and the Senegalese dish Poullet Yassa, Andrew Rannells on his nostalgia for Jell-O Cake, Sloane Crosley on the pesto that got her through the early months of the pandemic, Michelle Buteau on her love for all things pasta, Jia Tolentino on the chicken dish she makes to escape reality, and more, MY FIRST POPSICLE is as much an ode to food and emotion as it is to life. After all, the two are inseparable.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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