Celebramos el mes del libro con hasta 80% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada My Paris Kitchen: Recipes and Stories (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2014
Idioma
Inglés
N° páginas
352
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.7 x 20.8 x 3.3 cm
Peso
1.32 kg.
ISBN13
9781607742678
N° edición
01

My Paris Kitchen: Recipes and Stories (en Inglés)

David Lebovitz (Autor) · Ten Speed Press · Tapa Dura

My Paris Kitchen: Recipes and Stories (en Inglés) - Lebovitz, David

Libro Físico

$ 39.730

$ 66.220

Ahorras: $ 26.490

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 4 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 30 de Abril y el Lunes 06 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "My Paris Kitchen: Recipes and Stories (en Inglés)"

A collection of stories and 100 sweet and savory French-inspired recipes from popular food blogger David Lebovitz, reflecting the way Parisians eat today and featuring lush photography taken around Paris and in David's Parisian kitchen. In 2004, David Lebovitz packed up his most treasured cookbooks, a well-worn cast-iron skillet, and his laptop and moved to Paris. In that time, the culinary culture of France has shifted as a new generation of chefs and home cooks--most notably in Paris--incorporates ingredients and techniques from around the world into traditional French dishes. In My Paris Kitchen, David remasters the classics, introduces lesser-known fare, and presents 100 sweet and savory recipes that reflect the way modern Parisians eat today. You'll find Soupe à l'oignon, Cassoulet, Coq au vin, and Croque-monsieur, as well as Smoky barbecue-style pork, Lamb shank tagine, Dukkah-roasted cauliflower, Salt cod fritters with tartar sauce, and Wheat berry salad with radicchio, root vegetables, and pomegranate. And of course, there's dessert: Warm chocolate cake with salted butter caramel sauce, Duck fat cookies, Bay leaf poundcake with orange glaze, French cheesecake...and the list goes on. David also shares stories told with his trademark wit and humor, and lush photography taken on location around Paris and in David's kitchen reveals the quirks, trials, beauty, and joys of life in the culinary capital of the world.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes