Compartir
new methods of food preservation (en Inglés)
Gould (Autor)
·
springer publishing map
· Libro Físico
new methods of food preservation (en Inglés) - gould
Libro NuevoOrigen: Reino Unido
Envío en 7 a 13 días
$ 364.280$ 218.570
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Jueves 24 de Octubre y el
Martes 05 de Noviembre.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "new methods of food preservation (en Inglés)"
this book describes in detail those new and emerging food preservation techniques that are now, or soon will be, commerically exploited. the editor, a leading figure in this field, has assembled a team of well-known and respected contributors, who cover chemical, biological and physically based-approaches. emphasis is placed both on the innovative exploitation of traditional procedures, including combination preservation methods, and on more radical approaches, such as the use of high hydrostatic pressures or voltage pulses to inactivate microorganisms in food, and the direct and synergistic application of ultrasonic radiation.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.