Semana del libro importado hasta con 50% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Next-Generation Plant-Based Foods: Design, Production, and Properties (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
573
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
23.4 x 15.6 x 3.2 cm
Peso
1.00 kg.
ISBN13
9783030967635

Next-Generation Plant-Based Foods: Design, Production, and Properties (en Inglés)

David Julian McClements (Autor) · Lutz Grossmann (Autor) · Springer · Tapa Dura

Next-Generation Plant-Based Foods: Design, Production, and Properties (en Inglés) - McClements, David Julian ; Grossmann, Lutz

Libro Físico

$ 185.410

$ 370.810

Ahorras: $ 185.400

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 59 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 18 de Junio y el Martes 25 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Next-Generation Plant-Based Foods: Design, Production, and Properties (en Inglés)"

The creation of plant-based foods is one of the most rapidly advancing areas in the modern food industry. Many consumers are adopting more plant-based foods in their diets because of concerns about global warming and its devastating impacts on the environment and biodiversity. In addition, consumers are adopting plant-based diets for ethical and health reasons. As a result, many food companies are developing plant-based analogs of animal-based foods like dairy, egg, meat, and seafood products. This is extremely challenging because of the complex structure and composition of these animal-based foods.Next-Generation Plant-based Foods: Design, Production and Properties presents the science and technology behind the design, production, and utilization of plant-based foods. Readers will find a review of ingredients, processing operations, nutrition, quality attributes, and specific plant-based food categories such as milk and dairy products, egg and egg products, meat and seafood products, providing the fundamental knowledge required to create the next generation of healthier and more sustainable plant-based food alternatives.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes