Venta Flash: Por pocos días libros hasta 80% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Novel Food Grade Enzymes: Applications in Food Processing and Preservation Industries (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
487
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
23.4 x 15.6 x 2.7 cm
Peso
0.87 kg.
ISBN13
9789811912870

Novel Food Grade Enzymes: Applications in Food Processing and Preservation Industries (en Inglés)

Dutt Tripathi, Abhishek ; Darani, Kianoush Khosravi- ; Srivastava, Suresh Kumar (Autor) · Springer · Tapa Dura

Novel Food Grade Enzymes: Applications in Food Processing and Preservation Industries (en Inglés) - Dutt Tripathi, Abhishek ; Darani, Kianoush Khosravi- ; Srivastava, Suresh Kumar

Libro Nuevo

$ 181.240

$ 251.720

Ahorras: $ 70.480

28% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 90 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 26 de Julio y el Viernes 02 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Novel Food Grade Enzymes: Applications in Food Processing and Preservation Industries (en Inglés)"

This book covers all the aspects of food-grade enzymes, including their classification, kinetics, microbial production, biosynthetic pathways, commodity-wise industrial applications, and downstream processing strategies. The broad focus of this book is on the application of various classes of enzymes in dairy, fruits and vegetables, cereals and oilseeds, meat and poultry, and brewing and food packaging industries. Certain recent areas such as nanotechnological perspective in enzyme immobilization, infusion strategies as well as its efficient usage in food packaging and preservation are some of the salient highlights of this book. This book also discusses the aspects related to application of enzymes in functional food development and shelf life extension of various commodities food products. This book is beneficial for researchers, students, entrepreneurs, and industry experts in broad disciplines such as food processing, food biotechnology, food microbiology, biochemistry, agriculture, biotechnology, biochemical engineering, and bioprocess technology.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes