Regala un libro a papá con hasta 80% dcto.  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Olfaction and Taste XI: Proceedings of the 11th International Symposium on Olfaction and Taste and of the 27th Japanese Symposium on Taste and (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
864
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
27.9 x 21.0 x 4.5 cm
Peso
1.97 kg.
ISBN13
9784431683575

Olfaction and Taste XI: Proceedings of the 11th International Symposium on Olfaction and Taste and of the 27th Japanese Symposium on Taste and (en Inglés)

Kurihara, Kenzo ; Suzuki, Noriyo ; Ogawa, Hisashi (Autor) · Springer · Tapa Blanda

Olfaction and Taste XI: Proceedings of the 11th International Symposium on Olfaction and Taste and of the 27th Japanese Symposium on Taste and (en Inglés) - Kurihara, Kenzo ; Suzuki, Noriyo ; Ogawa, Hisashi

Libro Nuevo

$ 282.900

$ 392.920

Ahorras: $ 110.020

28% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 30 de Julio y el Viernes 09 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Olfaction and Taste XI: Proceedings of the 11th International Symposium on Olfaction and Taste and of the 27th Japanese Symposium on Taste and (en Inglés)"

In this compendium of current studies on olfaction and taste - the most comprehensive yet to appear in this series - the chemical senses are elucidated from points of view ranging from anatomy, electrophysiology, molecular biology (especially chemoreceptor gene cloning), biochemistry, and psychophysics to the latest clinical and technological applications of chemosensory research. Specific topics include the structure and function of the tastebud and olfactory epithelium; the genetics and mechanisms of olfactory and taste transduction; the chemistry and function of flavor compounds; the psychophysics of taste and olfaction in daily human life; the brain mechanisms of coding, learning, and memory in olfaction and taste; the clinical assessment of taste and olfaction with special reference to aging and disorders; noninvasive measurements of human olfactory and taste responses for therapeutic purposes; artifical sensing devices; chemoreception in aquatic organisms and other species; and chemosensory transduction in insects. With its multidisciplinary approach, this volume will be an invaluable source of information not only for researchers, clinicians, and students but also for technologists in fields such as artificial sensing, perfumery, brewery, food chemistry, aquafarming, and agriculture.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes