Envío a LUKA en todos los libros que quieras  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Olive Germplasm: The Olive Cultivation, Table Olive and Olive Oil Industry in Italy (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
388
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
24.4 x 17.0 x 2.2 cm
Peso
0.82 kg.
ISBN13
9789535108832

Olive Germplasm: The Olive Cultivation, Table Olive and Olive Oil Industry in Italy (en Inglés)

Muzzalupo, Innocenzo (Autor) · Intechopen · Tapa Dura

Olive Germplasm: The Olive Cultivation, Table Olive and Olive Oil Industry in Italy (en Inglés) - Muzzalupo, Innocenzo

Libro Nuevo

$ 247.940

$ 344.360

Ahorras: $ 96.420

28% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 65 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 09 de Agosto y el Miércoles 21 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Olive Germplasm: The Olive Cultivation, Table Olive and Olive Oil Industry in Italy (en Inglés)"

The olive (Olea europaea) is increasingly recognized as a crop of great economic and health importance world-wide. Olive growing in Italy is very important, but there is still a high degree of confusion regarding the genetic identity of cultivars. This book is a source of recently accumulated information on olive trees and on olive oil industry. The objective of this book is to provide knowledge which is appropriate for students, scientists, both experienced and inexperienced horticulturists and, in general, for anyone wishing to acquire knowledge and experience of olive cultivation to increase productivity and improve product quality. The book is divided into two parts: I) the olive cultivation, table olive and olive oil industry in Italy and II) Italian catalogue of olive varieties. All chapters have been written by renowned professionals working on olive cultivation, table olives and olive oil production and related disciplines. Part I covers all aspects of olive fruit production, from site selection, recommended varieties, pest and disease control, to primary and secondary processing. Part II contains the chapter on the description of Italian olive varieties. It is well illustrated and includes 200 elaiographic cards with colour photos, graphs and tables.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes