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portada Pierre Herme: Chocolate (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2020
Idioma
Inglés
N° páginas
284
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9782080204547

Pierre Herme: Chocolate (en Inglés)

Pierre HermÉ (Autor) · Flammarion · Tapa Dura

Pierre Herme: Chocolate (en Inglés) - Pierre HermÉ

4 estrellas - de un total de 5 estrellas 1 opiniones
Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Pierre Herme: Chocolate (en Inglés)"

Renowned French pastry chef Pierre Hermé displays his artistic mastery in this homage to chocolate through recipes that highlight the diversity of the world's favorite ingredient in all its forms. Nicknamed the "Picasso of Pastry" by Vogue magazine, master pâtissier Pierre Hermé has revolutionized traditional pastry-making. Insatiably creative, in this new volume Hermé returns to his first passion--chocolate. Retracing his passionate love affair with the versatile cacao bean, this work reveals daring creations that display the celebrated pastry chef's signature innovative style, which has transformed the realm of pâtisserie. It includes thirty-five recipes, from original combinations such as chocolate, banana, and ginger cake or chocolate and lemon madeleines to rich, iconic desserts like his Infiniment Chocolat Baba Cake, Infiniment Chocolat Macaron, or yuzu-flavored Éclair Azur. Following an intense, synergetic collaboration with photographer Sergio Coimbra, this unique book pays homage to the purity and simplicity of chocolate and its diverse forms and textures. Under Coimbra's lens, every facet of chocolate is captured in its essence, tempting the reader to enjoy the myriad delights that constitute Pierre Hermé's extraordinary chocolate repertoire.

Opiniones del libro

Alexander MárquezMiércoles 03 de Marzo, 2021
Compra Verificada

Lo bueno :El libro es espectacular como para colección, sus fotografías son impresionantes, es un libro bastante grande y con material muy elegante. El precio me pareció bastante económico para la calidad de lo recibido. Lo malo: muchas fotografías y pocas recetas.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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