Compartir
Plant-Based Bioactive Compounds and Food Ingredients: Encapsulation, Functional, and Safety Aspects (en Inglés)
Malik, Junaid Ahmad ; Goyal, Megh R. ; Birwal, Preeti (Autor)
·
Apple Academic Press
· Tapa Dura
Plant-Based Bioactive Compounds and Food Ingredients: Encapsulation, Functional, and Safety Aspects (en Inglés) - Malik, Junaid Ahmad ; Goyal, Megh R. ; Birwal, Preeti
$ 178.070
$ 247.320
Ahorras: $ 69.250
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 22 de Julio y el
Lunes 05 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Plant-Based Bioactive Compounds and Food Ingredients: Encapsulation, Functional, and Safety Aspects (en Inglés)"
This new book discusses plant-derived bioactive compounds, covering their sources, biological effects, health benefits, and potential prevention and treatment properties for multifactorial diseases. It first describes in detail how encapsulation methods and plant-based materials may be used in a variety of ways, covering the concepts, advantages, and techniques for encapsulating bioactives based on cereals, spices, and coffee. The volume also looks at the functional aspects of plant-based foods and nutraceutical-based functional food design. The role of functional foods in food safety and industrial food safety issues and techniques for monitoring food quality and safety are also addressed.