Extendimos las ofertas estos Buscadays con hasta 80% dcto.  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Postharvest: An Introduction to the Physiology and Handling of Fruit and Vegetables (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
306
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
21.1 x 13.7 x 1.5 cm
Peso
0.45 kg.
ISBN13
9781786391483
N° edición
0006

Postharvest: An Introduction to the Physiology and Handling of Fruit and Vegetables (en Inglés)

John Golding (Autor) · Ron Wills (Autor) · Cabi · Tapa Blanda

Postharvest: An Introduction to the Physiology and Handling of Fruit and Vegetables (en Inglés) - Wills, Ron ; Golding, John

Libro Nuevo

$ 61.260

$ 111.390

Ahorras: $ 50.130

45% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 5 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 17 de Junio y el Martes 25 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Postharvest: An Introduction to the Physiology and Handling of Fruit and Vegetables (en Inglés)"

Completely updated, this broad-based introductory level textbook covers the key concepts and practical technologies to slow the deterioration of harvested produce, including handling, packaging, transport, temperature management and the control of pests and diseases. The book retains the high quality color section and the content has been revised to reflect up-to-date information on the key issues of effective postharvest handling.New to the sixth edition: - Discussion of issues important to consumers and the impact of trends in convenience marketing on the quality of fresh-cut produce- Coverage of sustainability in terms of both energy used by technologies and non-synthetic disease and pest control systems- Greater consideration given to pre-harvest factors that influence quality- Additional information about the health benefits of plant antioxidant properties and a discussion of "superfoods."This new edition is an invaluable resource for students of horticulture, plant physiology and food science, and industry personnel involved with the transportation, warehousing, marketing and retailing of fresh produce.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes