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portada Processing and Technology of Dairy Products (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
114
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
24.4 x 17.0 x 1.1 cm
Peso
0.45 kg.
ISBN13
9783039286881
Categorías

Processing and Technology of Dairy Products (en Inglés)

Deeth, Hilton ; Kelly, Phil (Autor) · Mdpi AG · Tapa Dura

Processing and Technology of Dairy Products (en Inglés) - Deeth, Hilton ; Kelly, Phil

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "Processing and Technology of Dairy Products (en Inglés)"

This foods Special Issue contains seven papers on a range of technical dairy topics. Three involve beneficial uses of proteolytic enzymes, two involve the use of membrane technology in cheese making, while two deal with the role of ingredients, raw milk in the UHT paper and apricot fibre in the yogurt paper, in product quality. In all, the papers demonstrate the breadth of on-going research for an industry based on just one raw material, milk.

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