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portada Professional Patisserie: For Levels 2, 3 and Professional Chefs (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2013
Idioma
Inglés
N° páginas
432
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
27.4 x 21.3 x 2.8 cm
Peso
1.63 kg.
ISBN13
9781444196443
N° edición
No
Categorías

Professional Patisserie: For Levels 2, 3 and Professional Chefs (en Inglés)

Mick Burke (Autor) · Hodder Education · Tapa Blanda

Professional Patisserie: For Levels 2, 3 and Professional Chefs (en Inglés) - Burke, Mick

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Professional Patisserie: For Levels 2, 3 and Professional Chefs (en Inglés)"

Invest in the future with this resource which covers all the knowledge needed to master the specific skills required to excel at Levels 2 and 3 and beyond into a career as a pastry chef. Professional Patisserie, written by leading chef lecturers who have been pastry chefs at the Ritz and Claridge's, includes everything needed to help develop industry-standard skills and knowledge, whether you are starting at Level 2, working towards Level 3, or looking to advance existing skills further. - Master essential skills with step-by-step photo sequences and 400 colour photographs that illustrate hundreds of different skills, products and processes, from petit fours to chocolate and decorative pieces - Navigate your way through each chapter easily with helpful grids identifying the recipes suitable for Level 2, Level 3 or the more advanced practitioner - Learn from past mistakes with 'What went wrong?' sections that give clear analysis supported by photographs

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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