Venta Flash hasta 80% dcto y envío a luka en libros seleccionados.  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Regulating and Managing Food Safety in the eu: A Legal-Economic Perspective: 6 (Economic Analysis of law in European Legal Scholarship) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
380
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
23.4 x 15.6 x 2.2 cm
Peso
0.72 kg.
ISBN13
9783319770437
N° edición
1

Regulating and Managing Food Safety in the eu: A Legal-Economic Perspective: 6 (Economic Analysis of law in European Legal Scholarship) (en Inglés)

Harry Bremmers (Ilustrado por) · Kai Purnhagen (Ilustrado por) · Springer · Tapa Dura

Regulating and Managing Food Safety in the eu: A Legal-Economic Perspective: 6 (Economic Analysis of law in European Legal Scholarship) (en Inglés) - Bremmers, Harry ; Purnhagen, Kai

Libro Nuevo

$ 266.150

$ 443.590

Ahorras: $ 177.440

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 66 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 31 de Mayo y el Miércoles 12 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Regulating and Managing Food Safety in the eu: A Legal-Economic Perspective: 6 (Economic Analysis of law in European Legal Scholarship) (en Inglés)"

This book analyses EU food law from a regulatory, economic and managerial perspective. It presents an economic assessment of strategies of food safety regulation, and discusses the different regulatory regimes in EU food law. It examines the challenges of food safety in the internal market as well as the regulatory tools that are available. The book's generic theorising and measurement of regulatory effects is supplemented by detailed analysis of key topics in food markets, such as health claims, enforcement strategies, and induced risk management at the level of the organizations producing food. The regulatory effects discussed in the book range from classical regulatory analysis covering e.g. effects of ex-ante versus ex-post regulation and content-related versus information-related regulation to new regulatory options such as behavioral regulation. The book takes as its premise the idea that economic considerations are basic to the design and functioning of the European food supply arena, and that economic effects consolidate or induce modification of the present legal structures and principles. The assessments, analyses and examination of the various issues presented in the book serve to answer the question of how economic theory and practice can explain and enhance the shaping and modification of the regulatory framework that fosters safe and sustainable food supply chains. ​ ​

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes