Semana del libro importado hasta con 50% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada River Cafe London: Thirty Years of Recipes and the Story of a Much-Loved Restaurant: A Cookbook (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
320
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.1 x 19.8 x 3.0 cm
Peso
1.41 kg.
ISBN13
9780525521303

River Cafe London: Thirty Years of Recipes and the Story of a Much-Loved Restaurant: A Cookbook (en Inglés)

Ruth Rogers (Autor) · Sian Wyn Owen (Autor) · Joseph Trivelli (Autor) · Knopf Publishing Group · Tapa Dura

River Cafe London: Thirty Years of Recipes and the Story of a Much-Loved Restaurant: A Cookbook (en Inglés) - Rogers, Ruth ; Owen, Sian Wyn ; Trivelli, Joseph

Libro Nuevo

$ 32.020

$ 64.030

Ahorras: $ 32.010

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 4 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 06 de Junio y el Jueves 13 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "River Cafe London: Thirty Years of Recipes and the Story of a Much-Loved Restaurant: A Cookbook (en Inglés)"

A stunning Italian cookbook collecting 120 recipes from the legendary restaurant that sets "the benchmark for Italian food outside of Italy (Eater). At the River Cafe in London, Ruth Rogers and her co-founder, Rose Gray, helped to shape the way we eat, trained a new generation of chefs, and, with their best-selling cookbooks, transformed the way we prepare Italian food at home. Now, with River Cafe London, Ruth and her restaurant's head chefs, Joseph Trivelli and Sian Wyn Owen, invite you to join them in marking thirty years of memories and good food--the simple, high-quality Italian cooking that River Cafe has been providing since 1987. Here are 120 recipes for incomparable antipasti, primi, secondi, contorni, and dolci--both revised and updated favorites from Ruth and Rose's first cookbook, as well as thirty new classics from their menus today: Ravioli with Ricotta, Raw Tomato, and Basil; Spaghetti with Lemon; Risotto Nero with Swiss Chard; Pork Braised with Vinegar; and, of course, their famous Chocolate Nemesis cake. River Cafe London also incorporates Ruth's memories of the restaurant's storied history and of its founding: unseen archive images; careful cooking tips and hand-drawn illustrations; new photography by Jean Pigozzi and Matthew Donaldson; and bespoke menu designs from the restaurant's many artist friends. This beautiful cookbook encapsulates the essence of the restaurant and its food--and is a must-have for all food lovers to cook from time and again.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes