días Zig Zag hasta 45% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Semi-Critical Assisted Extraction: Applications and Commercialization in Biotechnology, Food, and Pharmacy (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
248
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9789814968362

Semi-Critical Assisted Extraction: Applications and Commercialization in Biotechnology, Food, and Pharmacy (en Inglés)

Tulio Chavez-Gil (Autor) · Jenny Stanford Publishing · Tapa Dura

Semi-Critical Assisted Extraction: Applications and Commercialization in Biotechnology, Food, and Pharmacy (en Inglés) - Chavez-Gil, Tulio

Libro Nuevo

$ 118.970

$ 198.280

Ahorras: $ 79.310

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 10 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 12 de Junio y el Miércoles 26 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Semi-Critical Assisted Extraction: Applications and Commercialization in Biotechnology, Food, and Pharmacy (en Inglés)"

In the past three decades, great efforts have been made to develop new methods for the extraction of natural molecules. Improved extraction technologies have garnered scientific interest as they have helped in understanding how mass and energy transfer exhibited for a solvent and solute during a chemical extraction can be used as physical chemistry parameters, leading to the modeling and design of new advantageous equipment. In situ data collected during a chemically assisted experiment is useful in a variety of scientific and technological applications, especially in generating extractors that are safer, more efficient, and offer true opportunities to scale them up in a wide range of materials (among stainless steel).This book compiles empirical and traditional extraction methods applied to cutting-edge critical extraction research in the areas of food science, phytochemistry, pharmacy, fragrance, cosmetology, and folk medicine. It presents extraction technology as an interdisciplinary area that applies the principles of physics and chemistry as tools to develop engineered models for the construction of more advanced extraction devices. It includes examples and problems related to data treatment in normal laboratory research work that will facilitate undergraduate- and graduate-level students, as well as operators working in the area, in solving real problems.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes