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portada Synergetic Stew: Explorations in Dymaxion Dining (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Introducción de
Año
2020
Idioma
Inglés
N° páginas
118
Encuadernación
Encuadernación en Espiral
Dimensiones
22.6 x 15.5 x 1.0 cm
Peso
0.22 kg.
ISBN13
9783037786437
N° edición
01

Synergetic Stew: Explorations in Dymaxion Dining (en Inglés)

Jamie Snyder (Introducción de) · Lars Muller Publishers · Encuadernación en Espiral

Synergetic Stew: Explorations in Dymaxion Dining (en Inglés) - Snyder, Jamie

Libro Nuevo

$ 27.820

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Synergetic Stew: Explorations in Dymaxion Dining (en Inglés)"

A delightful dymaxion cookbook homage to Buckminster Fuller, featuring John Cage's macrobiotic recipes, Margaret Mead's cucumber salad and moreBuckminster Fuller is globally known as a design scientist, architect, author, poet, engineer and a true visionary. On his 86th birthday he received the cookbook Synergetic Stew as a surprise present from his friends and admirers, who share recipes along with personal anecdotes and humorous recollections of Fuller (for example, a reminiscence about Bucky's love for tea in all its variations). Scattered throughout the book are enticing texts and poems from Fuller himself, including even a recipe for tomato ice cream. Constructed around 100 achievable recipes, this book is a glimpse into Fuller's life, as told by his peers. A few of the recipes are a joyful ode to Fuller's oeuvre, such as Shirley Sharkey's "GEODESICANDY," the "Macrobiotic Diet" by John Cage or Amy Edmondson's "Allspace-Filling Whole Wheat Bread." In addition to the facsimile, Jamie Snyder reflects upon often-overlooked facets of Bucky's character, as revealed through anecdotes of his relationship to food. Contributors include: Bil Baird, Peter Brown, John Cage, Lim Chong Keat, Elizabeth Choy, John Ciardi, John Denver, Amy Edmondson, Ted Ehmann, Werner Erhard, Ronald Feldman, John and Isobel Fistere, Medard Gabel, Eugene Garfield, Neva Goodwin, d'Arcy Hayman, Henry J. Heimlich, Miranda Kaiser, Anne Kordus, Kuyoshi Kuromiya, Mae Lee, Paula Martin, Margaret Mead, Karl Menninger, Yehudi Menuhin, Martin and Margy Meyerson, Ann Mintz, Don Moore, Ed Muskie, Libby Newman, Isamu Noguchi, Gerard K. O'Neill, Steve Parker, Eleanor and George Pavloff, Cedric Price, Kariska Pulchalski, Harrison Salisbury, Shirley and Bill Sharkey, Peter Simoneaux, Hester Stearns, Connie Thelander, Thomas Tse-Kwai Zung, Dennis Tyler, Amei Wallach, Hope Watts and Kathryn Withlow.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Encuadernación en Espiral.

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