Semana del libro importado hasta con 50% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Tasting Rome: Fresh Flavors and Forgotten Recipes From an Ancient City (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2016
Idioma
Inglés
N° páginas
256
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.7 x 18.0 x 2.5 cm
Peso
0.91 kg.
ISBN13
9780804187183
N° edición
01

Tasting Rome: Fresh Flavors and Forgotten Recipes From an Ancient City (en Inglés)

Katie Parla (Autor) · Kristina Gill (Autor) · Clarkson Potter Publishers · Tapa Dura

Tasting Rome: Fresh Flavors and Forgotten Recipes From an Ancient City (en Inglés) - Parla, Katie ; Gill, Kristina

Libro Nuevo

$ 25.360

$ 50.720

Ahorras: $ 25.360

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 50 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 13 de Junio y el Jueves 20 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Tasting Rome: Fresh Flavors and Forgotten Recipes From an Ancient City (en Inglés)"

A love letter from two Americans to their adopted city, Tasting Rome is a showcase of modern dishes influenced by tradition, as well as the rich culture of their surroundings. Even 150 years after unification, Italy is still a divided nation where individual regions are defined by their local cuisine. Each is a mirror of its city's culture, history, and geography. But cucina romana is the country's greatest standout. Tasting Rome provides a complete picture of a place that many love, but few know completely. In sharing Rome's celebrated dishes, street food innovations, and forgotten recipes, journalist Katie Parla and photographer Kristina Gill capture its unique character and reveal its truly evolved food culture--a culmination of two thousand years of history. Their recipes acknowledge the foundations of Roman cuisine and demonstrate how it has transitioned to the variations found today. You'll delight in the expected classics (cacio e pepe, pollo alla romana, fiore di zucca); the fascinating but largely undocumented Sephardic Jewish cuisine (hraimi con couscous, brodo di pesce, pizzarelle); the authentic and tasty offal (guanciale, simmenthal di coda, insalata di nervitti); and so much more. Studded with narrative features that capture the city's history and gorgeous photography that highlights both the food and its hidden city, you'll feel immediately inspired to start tasting Rome in your own kitchen.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes