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portada The 30-Minute Vegan: Soup's On!: More than 100 Quick and Easy Recipes for Every Season (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 17.8 x 1.8 cm
Peso
0.41 kg.
ISBN13
9780738216737

The 30-Minute Vegan: Soup's On!: More than 100 Quick and Easy Recipes for Every Season (en Inglés)

Mark Reinfeld (Autor) · Da Capo Lifelong Books · Tapa Blanda

The 30-Minute Vegan: Soup's On!: More than 100 Quick and Easy Recipes for Every Season (en Inglés) - Reinfeld, Mark

Libro Físico

$ 24.650

$ 41.080

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  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 21 de Mayo y el Miércoles 29 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The 30-Minute Vegan: Soup's On!: More than 100 Quick and Easy Recipes for Every Season (en Inglés)"

In this definitive guide to vegan soups, -- award-winning chef Mark Reinfeld gives you all the tools and tips to create easy, flavorful meals -- within thirty minutes or less. Prepare to feast upon a wide array of plant-based soups-from consomm's to stews, chowders to raw and dessert soups. From a selection of stocks to irresistible toppings and accompaniments, these inspired recipes cover a broad spectrum of international cuisine. Soup's On! contains an inspiring foreword by Dr. Neal Barnard and is divided into six sections: Part One: The Art of Soup Creation, -- with recipes for stocks such as Roasted Vegetable Stock, Mushroom Stock, and Dashi;Part Two: Vegetable-based Soups, --including favorites such as French Onion Soup, Thai Coconut Soup with Lemongrass, Mayan Tomato and Corn, and African Peanut;Part Three: Soups and Stews with Grains, Legumes and Pasta, -- with classics like Wonton Soup, Matzo Ball Soup, Himalayan Dahl, and Brazilian Black Bean with Baked Plantains;Part Four: Creamy Blended Soups, -- with crowd pleasers like New England Chowder, Roasted Squash with Coconut, Creamy Fire-Roasted Tomato and Dill, and Cheesy Cauliflower Soup;Part Five: Raw and Dessert Soups, -- including cutting edge recipes for Spicy Strawberry Soup, Golden Gazpacho with Saffron, Raw Corn Chowder, and Raw Chocolate Mint Soup with Raspberries;Part Six: Garnishes and Sides, -- with recipes for Candied Pepitas, Vegan Creme Fraiche, Herbed Croutons, and Corn Bread. Soup's On! proves that you don't need meat or dairy -- or a lot of time -- to have a hearty, satisfying meal in a bowl!

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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