Un libro para cada mamá hasta 80% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada The Adventurous Foodie: 700 Foods you Should try From Around the World (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Prefacio de
Idioma
Inglés
N° páginas
632
Encuadernación
Tapa Dura
Peso
0.57 kg.
ISBN13
9780789344014

The Adventurous Foodie: 700 Foods you Should try From Around the World (en Inglés)

Alexandre Stern (Autor) · Alain Ducasse (Prefacio de) · Rizzoli International Publications · Tapa Dura

The Adventurous Foodie: 700 Foods you Should try From Around the World (en Inglés) - Stern, Alexandre ; Ducasse, Alain

Libro Nuevo

$ 20.970

$ 34.950

Ahorras: $ 13.980

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 50 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 05 de Junio y el Miércoles 12 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The Adventurous Foodie: 700 Foods you Should try From Around the World (en Inglés)"

This eminently browsable, dip-in/dip-out book is an indispensable guide to the most interesting, iconic, and unique foods from 155 different countries. Alexandre Stern has compiled a veritable "bucket list" of foods to try at least once in life. Bringing together gastronomy, discovery, and travel, this geographically organized journey highlights more than 700 culinary specialties spanning five continents. There is much food trivia and history to ponder: the common carrot originated in Afghanistan, while fish sperm is prized in Japan. Baba au rhum--famed as a refined masterpiece of upscale French patisserie--was invented in Poland as a humble, rumless cake. Closer to home, we learn that New England lobster, now a luxury, was once considered fit only for the poor. Organized alphabetically by continent and country, this is an engaging tour of the world's pantry from soup to nuts, including fruits, vegetables, spices, breads and baked goods, seafood, meats, dairy, drinks, and much more. Highly browsable, this is an inspirational guide to new tastes and culinary adventures.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes