Un libro para cada mamá hasta 80% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada The Anatomy of Dessert: With a few Notes on Wine (Modern Library) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2006
Idioma
Inglés
N° páginas
120
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN
0812971574
ISBN13
9780812971576

The Anatomy of Dessert: With a few Notes on Wine (Modern Library) (en Inglés)

Edward A. Bunyard (Autor) · Modern Library Inc · Tapa Blanda

The Anatomy of Dessert: With a few Notes on Wine (Modern Library) (en Inglés) - Edward A. Bunyard

Libro Físico

$ 20.540

$ 34.230

Ahorras: $ 13.690

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 74 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 23 de Mayo y el Martes 04 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The Anatomy of Dessert: With a few Notes on Wine (Modern Library) (en Inglés)"

“Filled with quirky surprises and things you would have never thought to ask, Bunyard’s celebration of fruit is endlessly entertaining.”–Mark Kurlansky, author of Salt, Cod, and The Big OysterWhen we think of dessert, our mind’s eye sees cakes, pies, and pastries. Yet the truly creative palate imagines things even more tempting, decadent, and, yes, sinful. So claims Edward Bunyard in this delectable paean to the wonderful fruits of the vine, from apples and apricots to gooseberries and strawberries, from pears to the grapes that give us wine. Bunyard, a nurseryman at the turn of the last century, lovingly devotes a chapter to each fruit, sharing a heartfelt disquisition on the many types of strawberries, in which bigger is not always better; revealing how denizens of cooler and warmer climes differ in their perceptions about grapes; and asserting that “immoderate indulgence” in melon has toppled great dynasties and changed the course of history. Bunyard even offers advice on the most delightful wine and fruit pairings, and settles once and for all the debate that has raged for nearly three millennia: Which are tastier, hothouse figs or the outdoor variety. Introduced by Michael Pollan, The Anatomy of Dessert is a cornucopia of wisdom that’s never out of season. It is time again to savor this classic work, first published in 1929, that gives above-the-title billing to the myriad foodstuffs we often refer to as “afters.” So come and partake in the fruits of Edward Bunyard’s labor of love.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes