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portada The art of Cookery Made Plain and Easy: The Revolutionary 1805 Classic (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2015
Idioma
Inglés
N° páginas
320
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
20.1 x 12.7 x 1.5 cm
Peso
0.32 kg.
ISBN13
9780486795768

The art of Cookery Made Plain and Easy: The Revolutionary 1805 Classic (en Inglés)

Hannah Glasse (Autor) · Dover Publications · Tapa Blanda

The art of Cookery Made Plain and Easy: The Revolutionary 1805 Classic (en Inglés) - Glasse, Hannah

Libro Nuevo

$ 21.710

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "The art of Cookery Made Plain and Easy: The Revolutionary 1805 Classic (en Inglés)"

A very interesting glimpse at everyday cooking in the daily life of 18th-19th century England, with many helpful tips, tricks, and recipes (for the day). The language is enjoyable and the information contained is substantial. -- Jefferson-Madison Regional Library SystemRevised and republished many times since its 1747 debut, this cookbook was a bestseller in England and the United States for more than 100 years. George Washington and Thomas Jefferson owned copies, and Benjamin Franklin even translated some of its recipes into French in hopes of attaining a taste of home while abroad. Author Hannah Glasse dismisses French cookery, the leading cuisine of her day, as inefficient for servants and middle- to lower-class cooks, citing its fussiness, expense, and waste. Instead, Mrs. Glasse focuses on standard Anglo-American fare, from soups and gravies to cakes and jellies, all simple dishes, prepared in a straightforward manner. In addition to practical advice on meat selection, carving, and basic cooking skills, this historically fascinating document offers tips on preparing food for the ill, cooking and food storage on ships, and making soaps and scents for the home. Historians, cooks, and all lovers of gastronomy will appreciate this glimpse into the kitchens of a bygone era.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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