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portada The art of the Cheese Plate: Pairings, Recipes, Style, Attitude (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Fotografías de
Año
2016
Idioma
Inglés
N° páginas
192
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
24.4 x 18.5 x 2.3 cm
Peso
0.91 kg.
ISBN13
9780847849826
N° edición
01

The art of the Cheese Plate: Pairings, Recipes, Style, Attitude (en Inglés)

Tia Keenan (Autor) · Noah Fecks (Fotografías de) · Rizzoli International Publications · Tapa Dura

The art of the Cheese Plate: Pairings, Recipes, Style, Attitude (en Inglés) - Keenan, Tia ; Fecks, Noah

Libro Nuevo

$ 33.990

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  • Estado: Nuevo
  • Queda 1 unidad
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "The art of the Cheese Plate: Pairings, Recipes, Style, Attitude (en Inglés)"

This book succeeds by matching some of the world's greatest cheeses with unexpected, seasonally inspired flavors and textures and presents a composed cheese plate as a fun, modern, and accessible option for delicious entertaining. Master delicious, sophisticated entertaining with acclaimed chef-fromager Tia Keenan's foolproof pairings and quick recipes for elegant cheese plates and inspired accompaniments. A perfect gift for any host or cheese lover, The Art of the Cheese Plate offers clear directions and expert tips for perfect cheese plates and creative condiments. Composed plates showcase great European and American cheeses and bespoke accompaniments for every occasion. Full provenance information and tasting notes enable the reader to find or substitute the cheeses according to availability, season, and taste. Recipes are quick and simple, utilizing a few key techniques. Delight in each unexpected combination, including Bûcheron with Tandoori Cashews, L'Amuse Gouda Signature with Coffee-Hazelnut Crisps, Marcelli Formaggi Ricotta Pepperoncini with Basil and Preserved Lemon Pesto, and Jasper Hill Creamery Winnimere with Mosto Cotto Glazed Bacon.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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