Semana del libro importado hasta con 50% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada The Billionaire's Chef: Cooking for the Rich and Famished (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
278
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781138426450
N° edición
1

The Billionaire's Chef: Cooking for the Rich and Famished (en Inglés)

Neal Salisbury (Autor) · CRC Press · Tapa Dura

The Billionaire's Chef: Cooking for the Rich and Famished (en Inglés) - Salisbury, Neal

Libro Físico

$ 202.310

$ 404.620

Ahorras: $ 202.310

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 13 de Junio y el Martes 25 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The Billionaire's Chef: Cooking for the Rich and Famished (en Inglés)"

A Wonka-Like Journey into an Ultra Private World of Decadence and Excess From cooking for Martha Stewart, SeanPuff Daddy Combs, and Jerry Seinfeld to more than 20 of the worlds most reclusive billionaires, Chef Neal Sheldon Salisbury has been serving the world's power elite for more than 15 years. His new book, The Billionaire's Chef: Cooking for the Rich and Famished takes you on a journey around the globe and into the private world of working for, living, and travelling with the worlds billionaires. You'll find stories and tips on event planning and social etiquette, but that's not all. You'll get career advice from someone who has been to the top of the game, made mistakes, and groveled his way back into the game. The book goes beyond polite smile-inspiring stories and gets into the real-life challenges lived by Chef Neal and his peers, detailing disappointments and unexpected triumphs, battles of ego, the money, the sex (or sometimes lack of it) coupled with the loneliness all a part of the job. Written with passion, love, and respect for craft and artistry, this book focuses on what is unique about the operation of kitchen on a superyacht or plane, even an impromptu or cleverly improvised kitchen on a beach. Chef Neal offers an honest, yet surreal view of what it is like to have worked as a top private chef during the "Golden Age" (1998-2008) of superyacht building / cruising and grand estate renovation / building. Whether you read it for escapism, as a practical career reference, or to help you throw better events doesn't really matter just enjoy the trip.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes