Un libro para cada mamá hasta 80% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada The Cakebread Cellars American Harvest Cookbook: Celebrating Wine, Food, and Friends in the Napa Valley (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2011
Idioma
Inglés
N° páginas
208
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.9 x 21.1 x 2.5 cm
Peso
1.13 kg.
ISBN13
9781607740131
N° edición
1

The Cakebread Cellars American Harvest Cookbook: Celebrating Wine, Food, and Friends in the Napa Valley (en Inglés)

Dolores Cakebread (Autor) · Jack Cakebread (Autor) · Brian Streeter (Autor) · Ten Speed Press · Tapa Dura

The Cakebread Cellars American Harvest Cookbook: Celebrating Wine, Food, and Friends in the Napa Valley (en Inglés) - Cakebread, Dolores ; Cakebread, Jack ; Streeter, Brian

Libro Nuevo

$ 31.330

$ 52.210

Ahorras: $ 20.880

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 50 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 29 de Mayo y el Miércoles 05 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The Cakebread Cellars American Harvest Cookbook: Celebrating Wine, Food, and Friends in the Napa Valley (en Inglés)"

Every September during harvest season, the Cakebread family invites five up-and-coming chefs and a host of local farmers to their winery for a weekend of tasting, talking, cooking, and sharing. A whirlwind short course in winemaking, viticulture, and artisan food production, the American Harvest Workshop heats up as the sun goes down. Each evening, the chefs come together to plan and execute two multicourse dinners using a market basket of ingredients from the Cakebreads' favorite purveyors. In The Cakebread Cellars American Harvest Cookbook, Jack, Dolores, and culinary director Brian Streeter present 100 recipes and wine pairings developed by workshop chefs and the winery in honor of the twenty-fifth anniversary of this groundbreaking annual event. These spectacular dishes--from appetizers to entrees and desserts--are adapted for home cooking in this delicious exploration of Napa Valley's food and wine culture. Many of the world's leading chefs have attended the workshop and their recipes are here, including Gary Danko's Mediterranean Summer Vegetable Gratin, Nancy Oakes's Warm Chopped Liver Crostini with White Truffle Oil, Hubert Keller's Provençal Garlic and Saffron Soup, and Alan Wong's Pan-Seared Sturgeon with Thai Red Curry. For dessert, just try to choose between Charlie Trotter's Chocolate-Praline Bread Pudding with Cinnamon Cream and Marcel Desaulnier's Caramel-Banana-Chocolate Chip Ice Cream. Guidelines for wine and food pairing are presented along with profiles of the winery's finest purveyors, from Cowgirl Creamery and Hog Island Oyster Company to Liberty Ducks, Broken Arrow Ranch, and Fatted Calf. This unique collection celebrates a quarter century of workshops--and the chefs, winemakers, and farmers who come together each year to cook, eat, and drink from the bounty of Napa's vibrant wine country.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes