Compartir
The Chicago Chef'S Table: Extraordinary Recipes From the Windy City (en Inglés)
Amelia Levin
(Autor)
·
Beth Rooney
(Fotografías de)
·
Globe Pequot Press
· Tapa Dura
The Chicago Chef'S Table: Extraordinary Recipes From the Windy City (en Inglés) - Levin, Amelia ; Rooney, Beth
Libro NuevoOrigen: USA
*
Envío: 14 a 20 días háb.
$ 58.500$ 35.100
* Costos de importación incluidos en el precio.
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Jueves 26 de Diciembre y el
Martes 07 de Enero.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "The Chicago Chef'S Table: Extraordinary Recipes From the Windy City (en Inglés)"
Once considered a city simply of steakhouses and deep-dish pizza joints, Chicago has morphed into a vibrant and rich collection of second-generation, energetic chefs seeking to forge strong relationships with local producers and the diners they look to inspire. Master Chef Rick Bayless, Stephanie Izard of Girl & the Goat, Tony Mantuano of Spiaggia, and Paul Kahan with his slew of award-winning restaurants are just a few of the top chefs making headlines not only in Chicago's food pubs but also nationwide. The New Chicago Chef's Table gathers Chicago's best chefs and restaurants under one cover. Profiling over 60 signature "at home" recipes from some of Chicago's beloved dining establishments. The book is a celebration of Chicago itself and its modern Midwestern cuisine.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.