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portada The Elements of Pizza: Unlocking the Secrets to World-Class Pies at Home [a Cookbook] (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2016
Idioma
Inglés
N° páginas
256
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
26.2 x 20.6 x 2.3 cm
Peso
1.09 kg.
ISBN13
9781607748380
N° edición
01

The Elements of Pizza: Unlocking the Secrets to World-Class Pies at Home [a Cookbook] (en Inglés)

Ken Forkish (Autor) · Ten Speed Press · Tapa Dura

The Elements of Pizza: Unlocking the Secrets to World-Class Pies at Home [a Cookbook] (en Inglés) - Ken Forkish

5 estrellas - de un total de 5 estrellas 5 opiniones
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Reseña del libro "The Elements of Pizza: Unlocking the Secrets to World-Class Pies at Home [a Cookbook] (en Inglés)"

The James Beard and IACP Award-winning author of Flour Water Salt Yeast and one of the most trusted baking authorities in the country proves that amazing pizza is within reach of any home cook. "If there were ever to be a bible for all things pizza--and I mean all things--Ken Forkish has just written it."--Marc Vetri, author of Mastering Pasta and owner of Vetri The Elements of Pizza breaks down each step of the pizza-making process, from choosing a dough to shaping your pie to selecting cheeses and toppings that will work for your home kitchen setup. Forkish offers more than a dozen different dough recipes--same-day "Saturday doughs" that you can make in the morning to bake pizza that night, levain doughs made from a naturally fermented yeast starter, and even gluten-free dough--each of which results in the best, most texturally sublime crust you've ever made at home. His clear, expert instructions will have you shaping pies and loading a pizza peel with the confidence of a professional pizzaiolo. And his innovative, seasonal topping ideas will surprise and delight any pizza lover--and inspire you to create your own signature pies, just the way you like them.
Ken Forkish
  (Autor)
Ver Página del Autor
Ken Forkish es el fundador de Ken's Artisan Pizza y Ken's Artisan Bakery. Es el autor más vendido de Evolutions in Bread and Flour Water Salt Yeast, que ganó el premio James Beard y el IACP, y The Elements of Pizza.
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Opiniones del libro

Antonio Villalobos Miércoles 06 de Mayo, 2020
Compra Verificada

Excelente libro

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Mariano Maslaton Lunes 04 de Enero, 2021
Compra Verificada

Excelente libro con recetas, técnica, historia y procedencia de los ingredientes.

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Constanza Welschen Lunes 10 de Mayo, 2021
Compra Verificada

Es un librazo, tengas o no el anterior del autor, recomiendo mucho darse el tiempo de leerlo y no saltar directo a las recetas porque suma muchísimo.

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Modesto Cruz Viernes 26 de Abril, 2024
Compra Verificada

Bastante completo encuentro nueva información no contenida en otros libros sobré el tema gracias

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Nicolas Andres Viernes 24 de Mayo, 2024
Compra Verificada

Excelente lo recomiendo, vengo de la panadería a aprender de un panadero pizzero con mucha experiencia

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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