Celebramos la semana del libro hasta 80%  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada The Food of Korea: 63 Simple and Delicious Recipes From the Land of the Morning Calm (Authentic Recipes Series) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2021
Idioma
Inglés
N° páginas
112
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
27.4 x 20.8 x 0.8 cm
Peso
0.45 kg.
ISBN13
9780804855013

The Food of Korea: 63 Simple and Delicious Recipes From the Land of the Morning Calm (Authentic Recipes Series) (en Inglés)

Injoo Chun (Autor) · Jaewoon Lee (Autor) · Youngran Baek (Autor) · Periplus Editions · Tapa Blanda

The Food of Korea: 63 Simple and Delicious Recipes From the Land of the Morning Calm (Authentic Recipes Series) (en Inglés) - Chun, Injoo ; Lee, Jaewoon ; Baek, Youngran

Libro Físico

$ 11.460

$ 22.910

Ahorras: $ 11.450

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Queda 1 unidad
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 07 de Mayo y el Viernes 10 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The Food of Korea: 63 Simple and Delicious Recipes From the Land of the Morning Calm (Authentic Recipes Series) (en Inglés)"

Recreate your favorite Korean recipes and discover new dishes with this easy-to-follow cookbook! Flavorful and satisfying, Korean cuisine is a tantalizing balance of tastes and textures--fiery peppers are a counterpoint to mild rice, fragrant sesame oil adds a hint of sweetness to meat and vegetables, and pickled kimchi adds zest with its tanginess and crunch. And, best of all, Korean food emphasizes vegetables and grains, making it as healthy as it is delicious. This Korean cookbook features more than 60 recipes, created by the celebrated chefs at the Shilla Hotel, Seoul. Discover popular favorites--beef bulgogi, Bibimbap (steamed rice with vegetables and red chili bean paste) and stuffed cucumber kimchi--as well as other delicious and easy-to-prepare dishes such as Guljeolpan (nine-sectioned royal platter), Shinseolo and Korean Festive Cakes. Stunning photography, detailed information on ingredients, and insights into the culture of this fascinating country make The Food of Korea the perfect companion for your adventure into Korean cuisine. Recipes include: Classic Chinese Cabbage KimchiTraditional Rice Flour Pancake RollsMushroom CasseroleStewed Beef RibsGrilled Red SnapperGinger Cookies Dipped in Honey

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes