Celebramos la semana del libro hasta 80%  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada The Forks Over Knives Plan: How to Transition to the Life-Saving, Whole-Food, Plant-Based Diet (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
352
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 18.5 x 2.5 cm
Peso
0.73 kg.
ISBN13
9781476753300

The Forks Over Knives Plan: How to Transition to the Life-Saving, Whole-Food, Plant-Based Diet (en Inglés)

Marah Stets (Autor) · Alona Pulde (Autor) · Matthew Lederman (Autor) · Atria Books · Tapa Blanda

The Forks Over Knives Plan: How to Transition to the Life-Saving, Whole-Food, Plant-Based Diet (en Inglés) - Pulde, Alona ; Lederman, Matthew ; Stets, Marah

5 estrellas - de un total de 5 estrellas 1 opiniones
Libro Nuevo

$ 22.730

$ 37.890

Ahorras: $ 15.160

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 17 de Mayo y el Jueves 23 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The Forks Over Knives Plan: How to Transition to the Life-Saving, Whole-Food, Plant-Based Diet (en Inglés)"

From the creators of the groundbreaking documentary comes the New York Times bestselling diet plan Sanjay Gupta called "the prescription you need to live a long, healthy life"--a plan to transition to a delicious whole-foods, plant-based diet in just twenty-eight days. The trailblazing film Forks Over Knives helped spark a medical and nutritional revolution. Backed by scientific research, the film's doctors and expert researchers made a radical but convincing case that modern diseases can be prevented and often reversed by leaving meat, dairy, and highly refined foods off the plate and adopting a whole-food, plant-based diet instead. Now, The Forks Over Knives Plan shows you how to put this life-saving, delicious diet into practice in your own life. This easy-to-follow, meal-by-meal makeover is the approach Doctors Alona Pulde and Matthew Lederman (featured in the documentary) use every day in their nutritional health practice--a simple plan that focuses on hearty comfort foods and does not involve portion control or worrying about obtaining single nutrients like protein and calcium. In just four short weeks you'll learn how to stock your refrigerator, plan meals, combat cravings, and discover all the tips and tricks you'll need to eat on the go and snack healthily. You'll also get 100 simple, tasty recipes to keep you on the right track, beautiful photographs, a 28-day eating guide, and advice throughout the book from people just like you. Whether you're already a convert and just want a dietary reboot, or you're trying a plant-based diet for the first time, The Forks Over Knives Plan makes it easier than ever to transition to this healthiest way of eating...and to maintain it for life.

Opiniones del libro

Francisca CanalesJueves 04 de Marzo, 2021
Compra Verificada

" Muy buen libro y excelente servicio de entrega y embalaje. Siempre a tiempo "

00
Ver más opiniones de clientes
  • 100% (1)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes