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portada The Foxfire Book of Appalachian Cookery (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Prefacio de
Ilustrado por
Año
2019
Idioma
Inglés
N° páginas
248
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.6 x 20.1 x 1.8 cm
Peso
0.45 kg.
ISBN13
9781469647548
N° edición
0002

The Foxfire Book of Appalachian Cookery (en Inglés)

Sean Brock (Prefacio de) · T. J. Smith (Ilustrado por) · University of North Carolina Press · Tapa Blanda

The Foxfire Book of Appalachian Cookery (en Inglés) - Smith, T. J. ; Brock, Sean

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "The Foxfire Book of Appalachian Cookery (en Inglés)"

From springhouse to smokehouse, from hearth to garden, Southern Appalachian foodways are celebrated afresh in this newly revised edition of The Foxfire Book of Appalachian Cookery. First published in 1984--one of the wildly popular Foxfire books drawn from a wealth of material gathered by Foxfire students in Rabun Gap, Georgia--the volume combines hundreds of unpretentious, delectable recipes with the practical knowledge, wisdom, and riveting stories of those who have cooked this way for generations. A tremendous resource for all interested in the region's culinary culture, it is now reimagined with today's heightened interest in cultural-specific cooking and food-lovers culture in mind. This edition features new documentation, photographs, and recipes drawn from Foxfire's extensive archives while maintaining all the reminiscences and sharp humor of the amazing people originally interviewed. Appalachian-born chef Sean Brock contributes a passionate foreword to this edition, witnessing to the book's spellbinding influence on him and its continued relevance. T. J. Smith, editor of the revised edition, provides a fascinating perspective on the book's original creation and this revision. They invite you to join Foxfire for the first time or once again for a journey into the delicious world of wild foods, traditional favorites, and tastes found only in Southern Appalachia.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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