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portada The Great American Burger Book: How to Make Authentic Regional Hamburgers at Home (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Prefacio de
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
336
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781419765148

The Great American Burger Book: How to Make Authentic Regional Hamburgers at Home (en Inglés)

George Motz (Autor) · Andrew Zimmern (Prefacio de) · ABRAMS · Tapa Dura

The Great American Burger Book: How to Make Authentic Regional Hamburgers at Home (en Inglés) - Motz, George ; Zimmern, Andrew

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "The Great American Burger Book: How to Make Authentic Regional Hamburgers at Home (en Inglés)"

The definitive guide to creating the most mouthwatering hamburgers by America's leading burger expert--expanded and updated with new and improved recipes The Great American Burger Book was the first book to showcase a wide range of regional burger styles and cooking methods. In this new, expanded edition, author and burger expert George Motz covers traditional grilling techniques as well as how to smoke, steam, poach, smash, and deep-fry burgers based on signature recipes from around the country. Each chapter is dedicated to a specific regional burger, and includes the history of the method and details on how to create your own piece of American food history right at home. Written by Motz, the author of Hamburger America and hailed by the New York Times as a "leading authority" on hamburgers, The Great American Burger Book is a regional tour of America's best burgers. Recipes feature regional burgers from California, Connecticut, Florida, Hawaii, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, New Jersey, New Mexico, New York, North Carolina, Ohio, Oklahoma, Pennsylvania, South Carolina, Tennessee, Texas, Utah, and Wisconsin. International locations include: Australia, Brazil, Denmark, Malaysia, and Turkey. This is a book for anyone who loves a great burger, unique or classic. And who doesn't love a great burger? These mouthwatering recipes include Connecticut's Steamed Cheeseburger, The Tortilla Burger of New Mexico, Iowa's Loosemeat Sandwich, Houston's Smoked Burger, Pennsylvania's The Fluff Screamer, and Sheboygan's Brat Burger.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
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La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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