días Zig Zag hasta 45% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada The Green Batch Cook Book: Vegetarian and Vegan Recipes for Busy People (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2022
Idioma
Inglés
N° páginas
224
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
24.4 x 18.8 x 1.8 cm
Peso
0.64 kg.
ISBN13
9781472147080

The Green Batch Cook Book: Vegetarian and Vegan Recipes for Busy People (en Inglés)

Sam Gates (Autor) · Robinson Press · Tapa Blanda

The Green Batch Cook Book: Vegetarian and Vegan Recipes for Busy People (en Inglés) - Gates, Sam

Libro Nuevo

$ 27.070

$ 45.120

Ahorras: $ 18.050

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 27 de Mayo y el Martes 04 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The Green Batch Cook Book: Vegetarian and Vegan Recipes for Busy People (en Inglés)"

Delicious vegetarian and vegan batch cook recipes for busy people. The phenomenal rise in the popularity of veganism, plant-based meals and flexitarian diets means that more of us are regularly choosing to cook meat-free dishes. Concerns about waste and budgets have ensured that making conscious decisions about using leftovers and root-to-shoot eating is becoming mainstream. But as traditional batch cook recipes often lean towards meat-based meals, finding brilliant vegetarian and vegan ideas can be tricky. That's where The Green Batch Cook Bookcomes in, harnessing the vibrant fresh flavours of fruit and vegetables in an innovative and breezy collection of 70 meat-free recipes. Start your day with beautiful breakfasts - Sweet Potato, Pepper and Feta Frittata, No-knead Marmite and Cheese Loaf, Rose-pink Rhubarb and Vanilla Custard Pancakes - or simply bake a batch of Brown Sugar Rusks and Cranberry to eat on the run. Lazy make-ahead lunch recipes include Garlicky Mushroom and Chestnut Sausage Rolls, Edamame and Spring Green Pot Stickers and a simple but irresistible Broccoli, Lemon and Almond Salad. Feeding a crowd? Check out the family-friendly big batch chapter with tempting recipes for Mushroom, Broccoli and Walnut Lasagne, Summer Veg Patch Risotto or Sticky Aubergine Bao Buns with Smacked Cucumber. And if it's sweets or treats you're after, you'll love the ridiculously easy Cornflake Florentines, Blood Orange Upside-down Cake, tangy Lemon and Elderflower Slices or the wild Jumbleberry Sorbet. Praise for The Batch Cook Book: 'Redefines the concept of batch cooking' Stuart Heritage, Guardian'Batch made in heaven' Daily Express'Mouth-watering new recipes and hints and tips for the best batch and meal prep techniques' Eat Your Books'You won't be disappointed with these winter warmers' Huffington Post

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes