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portada The hot Sauce Cookbook: Turn up the Heat With 60+ Pepper Sauce Recipes (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2013
Idioma
Inglés
N° páginas
144
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
18.8 x 18.5 x 1.7 cm
Peso
0.45 kg.
ISBN
1607744260
ISBN13
9781607744269
N° edición
1

The hot Sauce Cookbook: Turn up the Heat With 60+ Pepper Sauce Recipes (en Inglés)

Robb Walsh (Autor) · Ten Speed Press · Tapa Dura

The hot Sauce Cookbook: Turn up the Heat With 60+ Pepper Sauce Recipes (en Inglés) - Walsh, Robb

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Reseña del libro "The hot Sauce Cookbook: Turn up the Heat With 60+ Pepper Sauce Recipes (en Inglés)"

From veteran cookbook author Robb Walsh, this definitive guide to the world's most beloved condiment is a must-have for fans of dishes that can never be too spicy. Here's a cookbook that really packs a punch. With dozens of recipes for homemade pepper sauces and salsas--including riffs on classic brands like Frank's RedHot, Texas Pete, Crystal, and Sriracha--plus step-by-step instructions for fermenting your own pepper mash, The Hot Sauce Cookbook will leave you amazed by the fire and vibrancy of your homemade sauces. Recipes for Meso-american salsas, Indonesian sambal, and Ethiopian berbere showcase the sweeping history and range of hot sauces around the world. If your taste buds can handle it, Walsh also serves up more than fifty recipes for spice-centric dishes--including Pickapeppa Pot Roast, the Original Buffalo Wing, Mexican Micheladas, and more. Whether you're a die-hard chilehead or just a DIY-type in search of a new pantry project, your cooking is sure to climb up the Scoville scale with The Hot Sauce Cookbook.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
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El libro está escrito en Inglés.
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La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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