Semana del libro importado hasta con 50% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada The Instant Coffee Shop: How to Open a Café in one Week (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
192
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9781786751287

The Instant Coffee Shop: How to Open a Café in one Week (en Inglés)

Darcy Millar (Autor) · Palazzo Editions · Tapa Blanda

The Instant Coffee Shop: How to Open a Café in one Week (en Inglés) - Darcy Millar

Libro Nuevo

$ 19.000

$ 37.990

Ahorras: $ 18.990

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 12 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 28 de Mayo y el Miércoles 05 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The Instant Coffee Shop: How to Open a Café in one Week (en Inglés)"

" If you read this book and absorb its contents, once you have secured a site and stocked up with the minimum necessary equipment, you will be able to serve your first cup of coffee within seven days. It won't be easy - it may even be the hardest working week of your life - but it is certainly doable. I know, because I have done it myself. The book even includes a seven-day countdown to opening, with tips on cost-effective short cuts and an invaluable list of key pitfalls to avoid." Author Darcy Millar is the owner of two bustling coffee shops in Copenhagan. Here he shares how he did it and shows how you can do it, too. This is a complete practical guide to opening a modern coffee shop, covering every aspect with detailed, step-by-step advice on subjects from the essential how to brew good coffee to how to design and fit out a venue that suits your aims, whatever your budget. You'll learn how to strike a balance between take-aways and sit-down business; how to promote your coffee shop, importantly via social media; how to attract and retain the best staff; how to interact with customers and build the regular clientele which is the lifeblood of any café; and how to balance the needs of freelancers looking for a place to work while also creating a lively, friendly atmosphere and generating turnover. You will be shown how to profitably expand your food offering to serve alongside the coffee - you' d be amazed at what you can achieve with a single toastie machine - and learn the advantages of a commercial dishwasher, along with much, much more.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes