Extendimos las ofertas estos Buscadays con hasta 80% dcto.  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada The Jewels of Nizam: Recipes From the Khansamas of Hyderabad (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
1709
Idioma
Inglés
N° páginas
146
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
19.8 x 12.9 x 0.8 cm
Peso
0.15 kg.
ISBN13
9788129124364

The Jewels of Nizam: Recipes From the Khansamas of Hyderabad (en Inglés)

Geeta Devi (Autor) · Rupa Publications India Pvt Ltd · Tapa Blanda

The Jewels of Nizam: Recipes From the Khansamas of Hyderabad (en Inglés) - Devi, Geeta

Libro Nuevo

$ 22.450

$ 40.810

Ahorras: $ 18.360

45% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 64 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 21 de Junio y el Miércoles 03 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The Jewels of Nizam: Recipes From the Khansamas of Hyderabad (en Inglés)"

A delectable mix of Arabic, Mughlai and traditional South Indian influences, today's Hyderabadi cuisine is the legacy of the Nizams of Hyderabad, whose khansamas were skilled in the use of spices to bring distinctive flavours to the table. Digging into the 400-year-old history of the royal kitchens of the Nizams, Geeta Devi brings to you a scrumptious array of Hyderabadi recipes to stimulate the palate. From Patthar ka Gosht and Paneer Golkonda to Haleem and Gajar-Methi ka Salan, from Kacche Gosht ki Biryani and Jhinge ka Achaar to Shahi Tukde and Anokhi Kheer-this book reveals the secrets behind a mouth-watering range of delicacies that will delight the modern gourmand. Illustrated with beautiful images, Geeta Devi's recipes are accessible and easy to follow, whether you want to serve up a quick vegetarian snack, a complex main course of mixed meats, an unusual variation on the biryani, a tangy pickle or a rich dessert fit for a feast. Accompanied by a glossary of commonly used ingredients in the Indian kitchen,

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes