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portada The Kimchi Cookbook: 60 Traditional and Modern Ways to Make and eat Kimchi (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2012
Idioma
Inglés
N° páginas
160
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
23.5 x 19.6 x 1.7 cm
Peso
0.66 kg.
ISBN
1607743353
ISBN13
9781607743354

The Kimchi Cookbook: 60 Traditional and Modern Ways to Make and eat Kimchi (en Inglés)

Olga Massov (Autor) · Lauryn Chun (Autor) · Ten Speed Press · Tapa Dura

The Kimchi Cookbook: 60 Traditional and Modern Ways to Make and eat Kimchi (en Inglés) - Chun, Lauryn ; Massov, Olga

Libro Nuevo

$ 24.670

$ 41.110

Ahorras: $ 16.440

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Queda 1 unidad
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 10 de Mayo y el Miércoles 15 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The Kimchi Cookbook: 60 Traditional and Modern Ways to Make and eat Kimchi (en Inglés)"

60 recipes and tips for creating and cooking with kimchi will add a kick of flavor to any plate. Following traditional kimchi-making seasons and focusing on produce at its peak, this bold, colorful cookbook walks you step by step through how to make both robust and lighter kimchi. Lauryn Chun explores a wide variety of flavors and techniques for creating this live-culture food, from long-fermented classic winter kimchi intended to spice up bleak months to easy-to-make summer kimchi that highlights the freshness of produce and is ready to eat in just minutes. Once you have made your own kimchi, using everything from tender and delicate young napa cabbage to stuffed eggplant, you can then use it as a star ingredient in Chun's inventive recipes for cooking with kimchi. From favorites such as Pan-Fried Kimchi Dumplings and Kimchi Fried Rice to modern dishes like Kimchi Risotto, Skirt Steak Ssam with Kimchi Puree Chimichurri, Kimchi Oven-Baked Baby Back Ribs, and even a Kimchi Grapefruit Margarita, Chun showcases the incredible range of flavor kimchi adds to any plate. With sixty recipes and beautiful photographs that will have you hooked on kimchi's unique crunch and heat, The Kimchi Cookbook takes the champagne of pickles to new heights.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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