Envío a LUKA en todos los libros que quieras  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada The Kitchen Shortcut Bible: More Than 200 Recipes to Make Real Food Real Fast (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
352
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9780316509718

The Kitchen Shortcut Bible: More Than 200 Recipes to Make Real Food Real Fast (en Inglés)

Bruce Weinstein; Mark Scarbrough (Autor) · Hachette Book Group · Tapa Dura

The Kitchen Shortcut Bible: More Than 200 Recipes to Make Real Food Real Fast (en Inglés) - Bruce Weinstein; Mark Scarbrough

Libro Nuevo

$ 32.620

$ 54.360

Ahorras: $ 21.740

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 10 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 15 de Mayo y el Lunes 20 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The Kitchen Shortcut Bible: More Than 200 Recipes to Make Real Food Real Fast (en Inglés)"

The ultimate collection of recipes to make real food, real fast--with hundreds of ways to cook smarter, not harder. The Kitchen Shortcut Bible is for all of us who love to cook, but never seem to have enough time. Rather than a book of way-too-clever hacks, this is a collection of more than 200 ingenious recipes that supercharge your time in the kitchen without sacrificing high quality or fresh flavor. Bruce Weinstein and Mark Scarbrough come to this, their definitive guide to shortcut cooking, after twenty-nine cookbooks and decades of experience in the kitchen. Not only do they know about putting great meals on the table, they also know that most people's nightly question isn't "what's for dinner," but "what's for dinner in the next half hour?"They've got risotto in minutes, no-fry chicken parm, and melted ice cream pound cake. But these recipes aren't merely "semi-homemade." They've also got slow cooker confits, no-boil stuffed cabbage, and a fine holiday turkey straight out of the freezer, as well as new ways to think about sheet pan suppers, Asian noodle dishes without a wok, and no-churn ice creams. And no MacGuyver-ing either! There are lots of new ways to use the kitchen tools you already own, imparting concrete shortcuts that save time and make something good into something great.When dinner is a problem to be solved, this is your cheat sheet.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes