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portada The Mexican Vegetarian Cookbook: 400 Authentic Everyday Recipes for the Home Cook (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2022
Idioma
Inglés
N° páginas
416
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
27.6 x 18.9 x 3.9 cm
Peso
1.58 kg.
ISBN13
9781838665265
N° edición
1

The Mexican Vegetarian Cookbook: 400 Authentic Everyday Recipes for the Home Cook (en Inglés)

Margarita Carrillo Arronte (Autor) · Phaidon Press · Tapa Dura

The Mexican Vegetarian Cookbook: 400 Authentic Everyday Recipes for the Home Cook (en Inglés) - Carrillo Arronte, Margarita

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "The Mexican Vegetarian Cookbook: 400 Authentic Everyday Recipes for the Home Cook (en Inglés)"

An essential guide to vibrant, vegetarian Mexican home cooking, including naturally vegan, gluten-free, and dairy-free dishes Vegetarian food is deeply woven into Mexico's diverse culinary history. In this blockbuster recipe collection from the bestselling author of Mexico: The Cookbook, home cooks will discover delicious traditional and modern dishes made with corn, beans, spices, and the incredible bounty of fruit, vegetables, legumes, seeds, and edible flowers grown across Mexico.These healthy, wholesome recipes are meat-free by design, spotlighting Mexico's outstanding foods, instead of relying on hard-to-source ingredients or substitutions. Each is presented with clear, straightforward instructions accessible to home cooks of all skill levels.Along with authentic breakfasts, lunches, dinners, and desserts, the book includes an entire chapter dedicated to pulses - high-protein superfoods such as chickpeas, beans and lentils - as well as special sections for breads, drinks, sauces, and basics that every fan of Mexican cuisine should master.Beautifully designed, with an eye-popping cover and vivid photography throughout, The Mexican Vegetarian Cookbook is an inspiring addition to any home cook's kitchen shelf.Chapters and recipes include: Breakfasts : Huevos Ahogados, Oaxacan Mushroom Turnovers Lunches : Pasilla Chiles Stuffed with Beans and Wrapped in Plantain, Vegetarian Ceviche Snacks (Botanas y Antojitos) : Pickled Jalapeños Salads and Sides : Potato Salad with Watercress and Avocado Soups : Mexican Corn Soup Entradas : Watermelon and Tequila Jicama Salad Platos Fuertes : Ancho Chiles Stuffed with Vegetable Tamal Pulses : White Bean Salad with Vegetables Desserts : Mango Tarte Tatin, Quick Flourless Chocolate and Pecan Cake Breads : Goat Cheese and Zucchini Bread Drinks : Watermelon and Strawberry Cooler Basics : Corn Tortillas Moles, Sauces, and Marinades (Moles, Salsas, y Adobos) : Spicy Adobo

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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