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portada The Science of Animal Growth and Meat Technology (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
300
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9780128152775
N° edición
2

The Science of Animal Growth and Meat Technology (en Inglés)

Steven M. Lonergan (Autor) · Academic Press · Tapa Blanda

The Science of Animal Growth and Meat Technology (en Inglés) - Steven M. Lonergan

Libro Físico

$ 105.880

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "The Science of Animal Growth and Meat Technology (en Inglés)"

The Science of Animal Growth and Meat Technology, Second Edition, combines fundamental science- based and applied, practical concepts relating to the prenatal and postnatal growth of cattle, sheep and pigs. It provides the necessary components to understand the production and growth of livestock for safe and quality meat products and presents an understanding of the principles of meat science and technology that is needed to understand the meat industry. Information on the slaughter process of animals, muscle structure and meat tenderness, meat quality, meat safety, and microbiology makes this a valuable self-study reference for students and professionals entering the field. Describes principles in muscle metabolism, meat quality and meat safety using case studiesDiscusses the microbial safety of meat products, primary pathogens of concern, and pathogen detectionOffers solutions on how to control bacterial growth to improve the safety and quality of meatPresents a new chapter on packaging for meat and meat products that focuses on flexible film technology, packaging materials and equipment technology Includes new information on inspection systems prior to slaughter, during slaughter, and the inspection of meat processing systems

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El libro está escrito en Inglés.
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