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portada the sensible cook,dutch foodways in the old and the new world (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Ilustrado por
Traducido por
Idioma
Inglés
N° páginas
142
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
23.5 x 15.7 x 1.7 cm
Peso
0.30 kg.
ISBN
9780815605034
ISBN13
9780815605034

the sensible cook,dutch foodways in the old and the new world (en Inglés)

Peter Rose (Ilustrado por, Traducido por) · Syracuse University Press · Tapa Blanda

the sensible cook,dutch foodways in the old and the new world (en Inglés) - Rose, Peter ; Rose, Peter

Libro Nuevo

$ 22.970

$ 38.280

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "the sensible cook,dutch foodways in the old and the new world (en Inglés)"

The most favored Dutch cookbook of the seventeenth century, The Sensible Cook (De Verstandige Kock) had a major impact on the foodways of the Dutch in the Netherlands and in their New World territories. As a part of the larger work, The Pleasurable Country Life, The Sensible Cook records the foodways of rich middle-class households, the cooking methods and typical dishes they prepared, and the implements and ingredients they employed. Often the recipes are surprisingly sophisticated. From braising a chicken with orange peel and cinnamon to stuffing pigeons with a mixture of parsley, ginger, sugar, butter, and raisins, many of the dishes are still appealing today. Peter G. Rose has, in fact, adapted some two dozen of the recipes for contemporary use--tempting dishes such as Shoemaker's Cake, a delicious combination of bread crumbs, butter, eggs, and stewed apples. Handsomely illustrated with Dutch genre paintings, The Sensible Cook will interest cooks, food historians, students of social and cultural history, and the large number of Dutch descendants in America. Most important, this book will be welcomed by all who enjoy good food.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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