Venta Flash hasta 80% dcto y envío a luka en libros seleccionados.  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada The Tastes of Ayurveda: More Healthful, Healing Recipes for the Modern Ayurvedic (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
336
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN
1551524384
ISBN13
9781551524382

The Tastes of Ayurveda: More Healthful, Healing Recipes for the Modern Ayurvedic (en Inglés)

Amrita Sondhi (Autor) · Arsenal Pulp Press · Tapa Blanda

The Tastes of Ayurveda: More Healthful, Healing Recipes for the Modern Ayurvedic (en Inglés) - Amrita Sondhi

Libro Nuevo

$ 29.120

$ 48.530

Ahorras: $ 19.410

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 3 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 29 de Mayo y el Viernes 07 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The Tastes of Ayurveda: More Healthful, Healing Recipes for the Modern Ayurvedic (en Inglés)"

Ayurveda, the five thousand-year-old healing tradition from India linked to the development of yoga, is based on the concept that one's physical, mental, and spiritual well-being comes from a number of sources, including a healthful diet based on one's individual constitution. In this vegetarian cookbook, Amrita Sondhi, author of The Modern Ayurvedic Cookbook (now in its fourth printing), provides new twists on traditional Ayurvedic recipes that are also inspired by the growing popularity of whole grains (quinoa, spelt, and barley) and raw foods.The Ayurvedic diet is based on the concept of three "doshas": vata (air), pitta (fire), and kapha (earth). Each of us has a primary dosha that we can strive to maintain at a healthy balance, but which can cause problems if excessive. The book includes a questionnaire so readers can determine their own primary dosha and then look for recipes that will help them to maintain or reduce it for optimal health.Recipes include modern interpretations of Indian cuisine (spicy paneer zucchini kabobs and mango and coconut kulfi), and Ayurvedic spins on vegetarian fare (sprouted barley rainbow pilaf and raw zucchini hummus). The book also includes yoga and breathing exercises that one can easily do at home or at work, full-color recipe photos, and information on sprouting/fermenting techniques and backyard gardening.The Tastes of Ayurveda offers simple and delicious ways to achieve a more healthful and serene life.Amrita Sondhi is a yoga instructor, Ayurvedic cooking teacher, and the owner of Movement, a sustainable fiber clothing line.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes