¡Envío a LUKA en todos los libros que quieras!   Ver más

Ingresa tu
Dirección
0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada The Ultimate Guide to Preserving Vegetables: Canning, Pickling, Fermenting, Dehydrating and Freezing Your Favorite Fresh Produce (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2020
Idioma
Inglés
N° páginas
320
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.6 x 17.8 x 1.8 cm
Peso
0.77 kg.
ISBN13
9781645670094

The Ultimate Guide to Preserving Vegetables: Canning, Pickling, Fermenting, Dehydrating and Freezing Your Favorite Fresh Produce (en Inglés)

Angi Schneider (Autor) · Page Street Publishing · Tapa Blanda

The Ultimate Guide to Preserving Vegetables: Canning, Pickling, Fermenting, Dehydrating and Freezing Your Favorite Fresh Produce (en Inglés) - Schneider, Angi

Libro NuevoOrigen: Reino Unido
Envío en 15 a 22 días
$ 56.650$ 33.990
-40%
Libro Nuevo

Quedan 15 unidades

$ 33.990
Lo recibirás entre Viernes 08 de NoViembre y Martes 19 de Noviembre

Reseña del libro "The Ultimate Guide to Preserving Vegetables: Canning, Pickling, Fermenting, Dehydrating and Freezing Your Favorite Fresh Produce (en Inglés)"

Practical Methods & Recipes for Creating a Treasure Trove of Preserved Foods When veggies are at their peak of the season, this preserving compendium covering nearly every vegetable is your one-stop source. Brimming with 100 recipes, beautiful full-page color images, step-by-step preservation methods and handy reference charts, this foolproof guide will help you master canning & pickling, fermenting, dehydrating and freezing the most common garden produce. Angi Schneider is a master of preserving. She shares methods that emphasize simplicity yet keep the flavors exciting, and shares tips for working your preserved foods into your family's regular meal plan so nothing goes to waste. A sampling of Angi's everyday family-approved recipes featured in this book are: - Canned Dilly Asparagus - Fermented Corn Salsa - Dried Asian Broccoli Crisps - Frozen Carrot Top Pesto - Dried Scalloped Potatoes - Canned Marinara - Dried Pumpkin Pie Roll Ups - And so much more! Angi guides you through the basics of each preservation method, then shares an A to Z guide to preserving common garden vegetables, from asparagus to zucchini and everything in between. Each veggie's chapter includes Angi's growing tips, a reference chart and at least one recipe for each preservation method starring that vegetable. Whether you want to become a more self-sufficient household, reduce food waste for a greener planet or make the most of the fresh produce you have on hand, see how easy and fun it is to fill your pantry with preserved foods your family will be excited to eat.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes