Celebramos la semana del libro hasta 80%  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Toast and Jam: Modern Recipes for Rustic Baked Goods and Sweet and Savory Spreads (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2017
Idioma
Inglés
N° páginas
256
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781611803570

Toast and Jam: Modern Recipes for Rustic Baked Goods and Sweet and Savory Spreads (en Inglés)

Sarah Owens (Autor) · Roost Books · Tapa Dura

Toast and Jam: Modern Recipes for Rustic Baked Goods and Sweet and Savory Spreads (en Inglés) - Sarah Owens

Libro Nuevo

$ 28.930

$ 57.860

Ahorras: $ 28.930

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 2 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 08 de Mayo y el Lunes 13 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Toast and Jam: Modern Recipes for Rustic Baked Goods and Sweet and Savory Spreads (en Inglés)"

Rustic breads, scones, and biscuits paired with fruit-jams, jellies, nut butters, savory spreads, pickles, and more--from the James Beard award-winning author of Sourdough.Bread and butter, toast and jam, scones and clotted cream—baked goods have a long tradition of being paired with spreads to make their flavors and textures sing. As a baker with a passion for plants, Sarah Owens, author of the James Beard award–winning Sourdough, takes these simple pairings in fresh new directions. Spread some Strawberry & Meyer Lemon Preserves on a piece of Buckwheat Milk Bread for a special springtime treat. Top a slice of Pain de Mie with Watermelon Jelly for a bright taste of summer. Lather some Gingered Sweet Potato Butter on a piece of Spiced Carrot Levain for a warming fall breakfast. Make a batch of Dipping Chips to serve with Preserved Lemon and Fava Bean Hummus for an inspired snack. Wow brunch guests with a spread of Sourdough Whole-Grain Bagels, Lemony Herb Chèvre, and Beet-Cured Gravlax. The recipes here offer a thoroughly fresh sensibility for the comfort found in a simple slice of toast spread with jam.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes