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portada Understanding Baking: The art and Science of Baking (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2002
Idioma
Inglés
N° páginas
279
Encuadernación
Tapa Blanda
Peso
1
ISBN
0471405469
ISBN13
9780471405467
N° edición
003

Understanding Baking: The art and Science of Baking (en Inglés)

Joseph Amendola; Nicole Rees (Autor) · John Wiley & Sons Inc · Tapa Blanda

Understanding Baking: The art and Science of Baking (en Inglés) - Joseph Amendola; Nicole Rees

Libro Físico

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$ 58.180

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "Understanding Baking: The art and Science of Baking (en Inglés)"

The essential-and accessible-guide to the science of baking Baking is as much a science as an art. That's why, in addition to mastering basic techniques and recipes, every baker must also learn about the science that underlies the baking craft. Guided by contemporary baking and pastry research and practice, this new edition of Joseph Amendola's invaluable reference gives readers knowledge that they can apply to their own baking-whether it's selecting the right flour, understanding how different leavening agents work, or learning about using new baking ingredients and additives to enhance favorite recipes. Written in a clear, easy-to-understand style, Understanding Baking is an essential companion for anyone who is serious about baking.

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El libro está escrito en Inglés.
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