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portada Vegetable Simple: A Cookbook (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Fotografías de
Editorial
Año
2021
Idioma
Inglés
N° páginas
256
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.7 x 19.3 x 2.3 cm
Peso
1.02 kg.
ISBN13
9780593132487

Vegetable Simple: A Cookbook (en Inglés)

Eric Ripert (Autor) · Nigel Parry (Fotografías de) · Random House · Tapa Dura

Vegetable Simple: A Cookbook (en Inglés) - Ripert, Eric ; Parry, Nigel

Libro Físico

$ 31.440

$ 62.880

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  • Estado: Nuevo
  • Queda 1 unidad
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Vegetable Simple: A Cookbook (en Inglés)"

NEW YORK TIMES BESTSELLER - From one of the world's most renowned chefs, 110 essential recipes that celebrate the beauty, simplicity, and elegance of vegetables "The latest cookbook from the chef of Le Bernardin focuses on simple, but stunning recipes for seasonal produce. . . . What a delightful approach, especially with summer on the horizon."--The New York Times NAMED ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR BY PUBLISHERS WEEKLY Eric Ripert is the chef and co-owner of the acclaimed restaurant Le Bernardin, and the winner of countless Michelin stars, well known for his exquisite, clean, seafood-centered cuisine. But lately, Ripert has found himself reaching for vegetables as his main food source--and doing so, as is his habit, with great intent and care. In Vegetable Simple, Ripert turns his singular culinary imagination to vegetables: their beauty, their earthiness, their nourishing qualities, and the many ways they can be prepared. From vibrant Sweet Pea Soup to Fava Bean and Mint Salad, from warming Mushroom Bolognese to Roasted Carrots with Harissa, Eric Ripert articulates a vision for vegetables that are prepared simply, without complex steps or ingredients, allowing their essential qualities to shine and their color and flavor to remain uncompromised. Complete with gorgeous photos by renowned photographer Nigel Parry, this is a necessary guide for the way we eat today.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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