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portada Win son Presents a Taiwanese American Cookbook (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2022
Idioma
Inglés
N° páginas
272
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.6 x 20.2 x 2.8 cm
Peso
1.34 kg.
ISBN13
9781419747083

Win son Presents a Taiwanese American Cookbook (en Inglés)

Josh Ku (Autor) · Trigg Brown (Autor) · Cathy Erway (Autor) · ABRAMS · Tapa Dura

Win son Presents a Taiwanese American Cookbook (en Inglés) - Ku, Josh ; Brown, Trigg ; Erway, Cathy

Libro Nuevo

$ 39.300

$ 65.500

Ahorras: $ 26.200

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 4 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 14 de Mayo y el Viernes 17 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Win son Presents a Taiwanese American Cookbook (en Inglés)"

A modern, brashly flavorful guide to cooking Taiwanese-American food, from Brooklyn's lauded Win Son, Win Son Bakery, and Cathy Erway, celebrated writer and expert on the cuisine Josh Ku, born in Queens to parents from southern Taiwan, and Trigg Brown, a native Virginian whose mentor was a Taiwanese-American chef, forged a friendship over food--specifically, excellent tsang ying tou, or "flies' head," a dish of chopped budding chives kissed with pork fat. Their obsession with Taiwanese food and culture propelled them to open Win Son together in 2016. The East Williamsburg restaurant quickly established itself as a destination and often incurs long waits for their vibrant and flavorful Taiwanese-American cuisine. Ku and Brown have teamed up with Cathy Erway, Taiwanese food expert and celebrated writer, to create this book which explores and celebrates the cuisine of Taiwan and its ever-simmering pot of creative influences. Told through the eyes, taste buds, travels, and busy lives of Ku, Brown, and Erway, this book brings the cuisine of this misunderstood island nation into the spotlight. With 100 creative, yet accessible recipes, this book will unravel the history of this diaspora cuisine. While featuring classic dishes and well-known favorites, this cookbook also stretches this cuisine's definition, introducing new dishes with brazen twists that are fun, flavorful, and decidedly American-born in style.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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