Semana del Libro Importado hasta 50% dcto.  Ver más

Buscalibre.com Compra tus libros en Buscalibre, la libreria en español mas grande.
    Mi Cuenta

    Ingresa o Regístrate

    portada Work Clean: The Life-Changing Power of Mise-En-Place to Organize Your Life, Work, and Mind (en Inglés)
    Formato
    Libro Físico
    Editorial
    Año
    2016
    Idioma
    Inglés
    N° páginas
    304
    Encuadernación
    Tapa Dura
    Dimensiones
    22.1 x 14.7 x 2.5 cm
    Peso
    0.45 kg.
    ISBN13
    9781623365929

    Work Clean: The Life-Changing Power of Mise-En-Place to Organize Your Life, Work, and Mind (en Inglés)

    Dan Charnas (Autor) · Rodale Books · Tapa Dura

    Work Clean: The Life-Changing Power of Mise-En-Place to Organize Your Life, Work, and Mind (en Inglés) - Charnas, Dan

    Libro Nuevo

    $ 26.410

    $ 44.020

    Ahorras: $ 17.610

    40% descuento
    • Estado: Nuevo
    • Quedan 30 unidades
    Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
    Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 19 de Abril y el Jueves 25 de Abril.
    Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

    Reseña del libro "Work Clean: The Life-Changing Power of Mise-En-Place to Organize Your Life, Work, and Mind (en Inglés)"

    The first organizational book inspired by the culinary world, taking mise-en-place outside the kitchen. Every day, chefs across the globe churn out enormous amounts of high-quality work with efficiency using a system called mise-en-place--a French culinary term that means "putting in place" and signifies an entire lifestyle of readiness and engagement. In Work Clean, Dan Charnas reveals how to apply mise-en-place outside the kitchen, in any kind of work. Culled from dozens of interviews with culinary professionals and executives, including world-renowned chefs like Thomas Keller and Alfred Portale, this essential guide offers a simple system to focus your actions and accomplish your work. Charnas spells out the 10 major principles of mise-en-place for chefs and non chefs alike: (1) planning is prime; (2) arranging spaces and perfecting movements; (3) cleaning as you go; (4) making first moves; (5) finishing actions; (6) slowing down to speed up; (7) call and callback; (8) open ears and eyes; (9) inspect and correct; (10) total utilization. This journey into the world of chefs and cooks shows you how each principle works in the kitchen, office, home, and virtually any other setting.

    Opiniones del libro

    Ver más opiniones de clientes
    • 0% (0)
    • 0% (0)
    • 0% (0)
    • 0% (0)
    • 0% (0)

    Preguntas frecuentes sobre el libro

    Respuesta:
    Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
    Respuesta:
    El libro está escrito en Inglés.
    Respuesta:
    La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

    Preguntas y respuestas sobre el libro

    ¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

    Opiniones sobre Buscalibre

    Ver más opiniones de clientes