Compartir
Yeast Biotechnology: Diversity and Applications (en Inglés)
Harvey Marshall
(Ilustrado por)
·
States Academic Press
· Tapa Dura
Yeast Biotechnology: Diversity and Applications (en Inglés) - Marshall, Harvey
Libro NuevoOrigen: USA
*
Envío: 14 a 19 días háb.
$ 317.070$ 158.540
* (Costos de importación incluídos en el precio)
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Jueves 22 de Mayo y el
Jueves 29 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Yeast Biotechnology: Diversity and Applications (en Inglés)"
Yeast are single celled microorganisms which are classified as fungi. They are crucial in food chains, and are significant in sulfur, carbon and nitrogen cycles. They also have critical environmental applications, including the elimination of heavy metals from wastewater and bioremediation. The usage of yeasts in biotechnological processes is increasing due to their varied properties. They are used for the production of metabolites and recombinant proteins, as well as in-vivo biotransformations. Majority of yeast species are not harmful to animals or human beings, and have the potential to be utilized in a range of fields that are crucial to human activities. This book explores all the important aspects of yeast biotechnology in the present day scenario. It is a compilation of chapters that discuss the most vital concepts and emerging trends in this field. This book will serve as a reference to a broad spectrum of readers.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.