Extendimos las ofertas estos Buscadays con hasta 80% dcto.  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Edible Food Packagng: Materials and Processing Technologies (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
469
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781482234169
N° edición
1

Edible Food Packagng: Materials and Processing Technologies (en Inglés)

Cerqueira, Miquel Angelo Parente Ribeiro ; Pereira, Ricardo Nuno Correia ; Ramos, Oscar Leandro Da Silva (Autor) · CRC Press · Tapa Dura

Edible Food Packagng: Materials and Processing Technologies (en Inglés) - Cerqueira, Miquel Angelo Parente Ribeiro ; Pereira, Ricardo Nuno Correia ; Ramos, Oscar Leandro Da Silva

Libro Físico

$ 303.290

$ 551.440

Ahorras: $ 248.150

45% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Queda 1 unidad
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 25 de Junio y el Viernes 05 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Edible Food Packagng: Materials and Processing Technologies (en Inglés)"

The edible food packaging industry has experienced remarkable growth in recent years and will continue to impact the food market for quite some time going into the future. Edible Food Packaging: Materials and Processing Technologies provides a broad and comprehensive review on recent aspects related to edible packaging, from processing to potential applications, and covering the use of nanotechnology in edible packaging.The book's 14 chapters promote a comprehensive review on such subjects as materials used, their structure-function relationship, and new processing technologies for application and production of edible coatings and films. Specific topics include edible film and packaging using gum polysaccharides, protein-based films and coatings, and edible coatings and films from lipids, waxes, and resins. The book also reviews stability and application concerns, mass transfer measurement and modeling for designing protective edible films, and edible packaging as a vehicle for functional compounds.The authors explore antimicrobial edible packaging, nanotechnology in edible packaging, and nanostructured multilayers for food packaging by electrohydrodynamic processing. Additionally, they show how to evaluate the needs for edible packaging of respiring products and provide an overview of edible packaging for fruits, vegetables, and dairy products. Lastly, they examine edible coatings and films for meat, poultry, and fish.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes