Compartir
American Farms, American Food: A Geography of Agriculture and Food Production in the United States (en Inglés)
John Hudson (Autor)
·
Lexington Books
· Tapa Blanda
American Farms, American Food: A Geography of Agriculture and Food Production in the United States (en Inglés) - John Hudson
$ 69.340
$ 138.670
Ahorras: $ 69.330
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Viernes 05 de Julio y el
Miércoles 17 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "American Farms, American Food: A Geography of Agriculture and Food Production in the United States (en Inglés)"
American Farms, American Food bridges the gap between agricultural production and food studies allowing readers to learn about both subjects up close and in detail. Beyond that, the book provides background on the domestication, breeding, and development of crop plants and livestock that have become the food we eat. Themes such as the family farm, local food production, organic agriculture, genetically modified crops, food imports, and commodity exports are developed in nine separate chapters. The chapters treat specific crops or livestock types from the point of view of both production and consumption, highlighting the changes that have taken place in both farming strategies and food preferences over the years.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.