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portada anglo-indian cuisine - a legacy of flavours from the past: authentic anglo-indian recipes (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2013
Idioma
Inglés
N° páginas
224
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 1.3 cm
Peso
0.34 kg.
ISBN
1477251634
ISBN13
9781477251638

anglo-indian cuisine - a legacy of flavours from the past: authentic anglo-indian recipes (en Inglés)

Bridget White (Autor) · Authorhouse UK · Tapa Blanda

anglo-indian cuisine - a legacy of flavours from the past: authentic anglo-indian recipes (en Inglés) - White, Bridget

Libro Nuevo

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Reseña del libro "anglo-indian cuisine - a legacy of flavours from the past: authentic anglo-indian recipes (en Inglés)"

Anglo-Indian Cuisine: A Legacy of Flavours from the Past is a comprehensive and unique collection of easy-to-follow recipes of popular and well-loved Anglo-Indian dishes. The repertoire is rich and vast, ranging from roasts, cutlets, croquettes, pasties, etc., to mouthwatering curries, side dishes, spicy fries, foogaths, biryani and pilafs, pickles, chutneys etc., picking up plenty of hybrids along the way. The sumptuous Anglo-Indian dishes such as Yellow Coconut Rice and Mince Ball (Kofta) Curry / Bad Word Curry, Pepper Water, Mulligatawny Soup, Grandma's Country Captain Chicken, Railway Mutton Curry, Dak Bungalow Curry, Crumbed Lamb Chops, Anglo-Indian Masala Chops, Pepper Steaks, Beef Country Captain, Ding Ding, Stews, Duck Buffat, Almorth, Brinjal Pickle, Salt Fish Pickle, Fish Padda, etc., which were very popular in the olden days, will take one on an exotic nostalgic journey to culinary paradise. Anglo-Indian Cuisine: A Legacy of Flavours from the Past was selected as the Winner from India under the category Best Culinary History Book by Gourmand International Spain, Gourmand World Cook Books Awards 2012.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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